menukaart
Onbeperkt tapas&dessert €39,50.- per persoon
Kies zelf maximaal 2 huisgemaakte desserts per persoon per ronde voor onbeperkt aantal rondes. Bezoek restaurant Aqui om te genieten van heerlijke tapas en evenementen. Reserveer direct online. Bij ons restaurant een prachtige locatie in Numansdorp.
Vlees tapas
Rundercarpaccio: met Parmezaanse kaas, spekjes, rucola, rode ui & truffelmayonaise
Montadito Pain d’Ardenne: Franse lucht gedroogde salami op een vers gebakken broodje met grove mosterd & cornichons
Vitello tonato: dungesneden kalfsvlees met een romige tonijn mayonaise
Montadito Serrano ham: flinterdun gesneden Spaanse gedroogde ham op een vers gebakken broodje met tomatentapenade
Caesarsalade: met knapperige sla, gegrilde kip, Parmezaanse kaas, croutons, gebakken spekjes & rode ui
Griekse pasticcio: Griekse pastaschotel met penne, kruidige gehakt saus, bechamel & mozzarella kaas
Kebab spies: Turkse kebab spies van rundvlees met tomaten rijst & een frisse yoghurtcrème
Spareribs: gemarineerde en droog gegrilde ribs afgemaakt met een knoflook-ketjap strike
Griekse stoof: heerlijk kruidige stoofschotel met gyrosvlees, tomaat, aardappel & linzen
Varkenshaas: malse stukjes varkenshaas in witte wijn, champignonroomsaus
Spaanse kroketjes: gevuld met chorizo met aioli
Loaded fries: frietjes overladen met kip piri piri, cheddarkaas & truffel mayonaise (piri piri kip ook los te bestellen)
Procureur Aqui: langzaam gegaarde procureur met gepofte knoflook-truffel jus
Hamburgertje: mini runderburger met huisgemaakte burgersaus, cheddar kaas & rucola
Champignons uit de oven: hele Provençaals gekruide paddenstoelen in een jus van truffel & spekjes
Montadito Pain d’Ardenne: Franse lucht gedroogde salami op een vers gebakken broodje met grove mosterd & cornichons
Vitello tonato: dungesneden kalfsvlees met een romige tonijn mayonaise
Montadito Serrano ham: flinterdun gesneden Spaanse gedroogde ham op een vers gebakken broodje met tomatentapenade
Caesarsalade: met knapperige sla, gegrilde kip, Parmezaanse kaas, croutons, gebakken spekjes & rode ui
Griekse pasticcio: Griekse pastaschotel met penne, kruidige gehakt saus, bechamel & mozzarella kaas
Kebab spies: Turkse kebab spies van rundvlees met tomaten rijst & een frisse yoghurtcrème
Spareribs: gemarineerde en droog gegrilde ribs afgemaakt met een knoflook-ketjap strike
Griekse stoof: heerlijk kruidige stoofschotel met gyrosvlees, tomaat, aardappel & linzen
Varkenshaas: malse stukjes varkenshaas in witte wijn, champignonroomsaus
Spaanse kroketjes: gevuld met chorizo met aioli
Loaded fries: frietjes overladen met kip piri piri, cheddarkaas & truffel mayonaise (piri piri kip ook los te bestellen)
Procureur Aqui: langzaam gegaarde procureur met gepofte knoflook-truffel jus
Hamburgertje: mini runderburger met huisgemaakte burgersaus, cheddar kaas & rucola
Champignons uit de oven: hele Provençaals gekruide paddenstoelen in een jus van truffel & spekjes
Vis tapas
Mosselen: gebakken mosselen in een saus van romige brie & verse kruiden
Spaanse kroketjes: gevuld met gamba’s & kabeljauw geserveerd met aioli
Tonijn taartje: hartig taartje van tonijnsalade, chili mango, avocado-ricotta crème & wasabi mayonaise (koud)
Boquerones: in knoflookolie gemarineerde en gegaarde ansjovisjes met licht zure cornichons
Salade Aqui: een frisse salade met ijsbergsla, artisjok, tomaatjes, rode ui, rucola & tonijn mayonaise
Zalmforel: gegrilde zalmforel op een bedje van Spaanse rijst met chilli-honing & rucola
Gefrituurde mosselen: mosselen krokant gebakken met een dip van kerrie aioli
Gamba’s piri piri: knoflook gamba’s in een pittige Portugese piri piri olie
Tortilla de camaron: hartig garnalen eierpannenkoekje uit de Andalusië streek met avocado peper ricotta.
Spaanse visstoof: een heerlijk gekruide stoofschotel van zalmforel, gamba’s, tomaat, aardappeltjes & linzen
Spaanse kroketjes: gevuld met gamba’s & kabeljauw geserveerd met aioli
Tonijn taartje: hartig taartje van tonijnsalade, chili mango, avocado-ricotta crème & wasabi mayonaise (koud)
Boquerones: in knoflookolie gemarineerde en gegaarde ansjovisjes met licht zure cornichons
Salade Aqui: een frisse salade met ijsbergsla, artisjok, tomaatjes, rode ui, rucola & tonijn mayonaise
Zalmforel: gegrilde zalmforel op een bedje van Spaanse rijst met chilli-honing & rucola
Gefrituurde mosselen: mosselen krokant gebakken met een dip van kerrie aioli
Gamba’s piri piri: knoflook gamba’s in een pittige Portugese piri piri olie
Tortilla de camaron: hartig garnalen eierpannenkoekje uit de Andalusië streek met avocado peper ricotta.
Spaanse visstoof: een heerlijk gekruide stoofschotel van zalmforel, gamba’s, tomaat, aardappeltjes & linzen
Vegetarische tapas
Aqui’s brood: met aioli
Spanakopita: Grieks gerecht met knapperig filodeeg, spinazie & feta kaas
Stoofpeertjes a la Aqui: in rode wijn gemarineerde stoofperen met een saus van mild pittige gorgonzola
Mediterrane rijstschotel: met tomatenrijst, zwarte bonen, feta & rucola
Gepofte aardappel: aardappel uit de oven met zure room, verse kruiden en cheddarkaas
Griekse pita: mini pitabroodje met champignon gehakt, Griekse gyros kruiden & frisse yoghurt-mascapone dip
Geitenkaassalade: fris, groene salade met een gekarameliseerd geitenkaasje, honing & balsamico
Spaanse kroketjes: gevuld met spinazie & milde gorgonzola
Champignons: kruidig gebakken champignons in een romige brie saus
Gebakken camembert: romige camembert in een knapperige korst met chilli-honing
Patatas bravas: licht pittig gekruide aardappeltjes met een milde paprikamayonaise
Knoflook soep: met croutons en verse kruiden
Spanakopita: Grieks gerecht met knapperig filodeeg, spinazie & feta kaas
Stoofpeertjes a la Aqui: in rode wijn gemarineerde stoofperen met een saus van mild pittige gorgonzola
Mediterrane rijstschotel: met tomatenrijst, zwarte bonen, feta & rucola
Gepofte aardappel: aardappel uit de oven met zure room, verse kruiden en cheddarkaas
Griekse pita: mini pitabroodje met champignon gehakt, Griekse gyros kruiden & frisse yoghurt-mascapone dip
Geitenkaassalade: fris, groene salade met een gekarameliseerd geitenkaasje, honing & balsamico
Spaanse kroketjes: gevuld met spinazie & milde gorgonzola
Champignons: kruidig gebakken champignons in een romige brie saus
Gebakken camembert: romige camembert in een knapperige korst met chilli-honing
Patatas bravas: licht pittig gekruide aardappeltjes met een milde paprikamayonaise
Knoflook soep: met croutons en verse kruiden
Huisgemaakte desserts
Blondie: vers gebakken taartje met witte chocolade & blauwe bessen geserveerd met een bolletje cassis sorbetijs
Chocolade dadels: met chocolade overgoten zoete dadels, geserveerd met een bolletje romig yoghurt-honing notenijs
Manzana fritos: warm geserveerde verse appeltjes met kaneel & een bol karamelijs
Crema Catalana: Catalaans dessert met een vleugje sinaasappel gekarameliseerde suiker
Stoofpeertjes: in siroop gemarineerde peertjes met een bolletje marsepein ijs (koud)
Panna cotta: romig Italiaans dessert met een lichte koffiesmaak & een topping van dulce de leche
Mascarponecrème: huisgemaakt dessert van mascarpone, witte chocolade & een saus met een licht zuurtje van frambozen
Cheesecake: heerlijk zacht romige cheesecake, geserveerd met een bolletje pinda-chocolade karamel ijs
Roomijs: yoghurt-honing notenijs, karamelijs, marsepein ijs, pinda-chocolade karamelijs
Sorbet ijs: cassis ijs
Chocolade dadels: met chocolade overgoten zoete dadels, geserveerd met een bolletje romig yoghurt-honing notenijs
Manzana fritos: warm geserveerde verse appeltjes met kaneel & een bol karamelijs
Crema Catalana: Catalaans dessert met een vleugje sinaasappel gekarameliseerde suiker
Stoofpeertjes: in siroop gemarineerde peertjes met een bolletje marsepein ijs (koud)
Panna cotta: romig Italiaans dessert met een lichte koffiesmaak & een topping van dulce de leche
Mascarponecrème: huisgemaakt dessert van mascarpone, witte chocolade & een saus met een licht zuurtje van frambozen
Cheesecake: heerlijk zacht romige cheesecake, geserveerd met een bolletje pinda-chocolade karamel ijs
Roomijs: yoghurt-honing notenijs, karamelijs, marsepein ijs, pinda-chocolade karamelijs
Sorbet ijs: cassis ijs
Kinderen
* Kinderen rekenen hun leeftijd in euro’s af €2,50- p.j. (3 t/m 11 jaar)
ONBEPERKT TAPAS.. hoe werkt het?
Optie 1: Maak uw eigen keuze, U kunt zelf maximaal 2 gerechten per persoon per ronde kiezen voor een onbeperkt aantal rondes.
Optie 2: u kunt ook losse tapas bestellen warme en koude tapas kosten €4,25 ps en de dessert tapas kosten €3,25 ps. LET OP ! de gehele tafel gaat voor onbeperkt of losse tapas.